Zorgtuin dagbesteding

Zorgtuin dagbesteding

Verhuisd, nu dichtbij en goed bereikbaar!
Home Voor wie? Wie zijn wij? Werkwijze

Zorgtuin dagbesteding

Schoffelen, zaaien, oogsten, wieden, groenten, kruiden, bloemen, fruit, klussen, koken, bakken, boeketten, houtbewerken, schilderen, zelf kiezen, knus, veilig, op adem komen, natuuronderhoud, zagen, hakken, creatief…

Openingstijden

Voor cliënten:

Maandag-dinsdag-woensdag:
8.00 uur tot 16.00 uur

Vrijdag: 8.00 tot 13.00 uur


Voor verwijzers:

Maandag t/m donderdag:
8.00uur tot 16.00 uur

Vrijdag: 8.00 tot 13.00 uur

Bezoekadres Zorgtuin

Mooieweg 17
6836AC Arnhem

Telefoon:
06 - 404 06 659

E-mail:
info@zorgtuin-arnhem.nl

© 2014. Alle rechten voorbehouden.  VDWebdesign | Login

Klik voor een plattegrond »»

Wie zijn wij?


Wij zijn Harma Lalkens en Kari Meijer.


In 2007 zijn wij begonnen met het ontwikkelen en kenbaar maken van het project Zorgtuin.

In 2010 heeft de gemeente Arnhem ons een eenmalige subsidie uit het innovatiefonds verstrekt voor het kunnen realiseren van de Zorgtuin.


Harma Lalkens is geboren op 28 september 1962 en werkt al 20 jaren met o.a. onze beoogde doelgroep. Waarvan de meeste jaren op een biologische tuin. Door de ervaring van Harma in het begeleiden van deze doelgroep weten wij wat er voor nodig is om dit goed en zorgvuldig uit te voeren. Ook heeft Harma een werkwijze ontwikkeld die bijdraagt aan het bevorderen van de kwaliteiten en met een algemeen verbeterd welbevinden van de mensen.


Harma is dan ook eindverantwoordelijk voor de begeleiding.


Kari Meijer is geboren op 13 juli 1967 en heeft een verleden in de gezondheidszorg als ziekenverzorgster en een management functie. De laatste 10 jaren is Kari werkzaam bij de Universiteit van Nijmegen en ondersteunt daar in hersenonderzoek. Ook begeleidde zij daar studenten en medewerkers. Als nevenfunctie heeft Kari een stichting opgezet en is als bestuurslid actief bij een reddingshondenvereniging. Tevens neemt zij daar deels de opleiding voor reddingshonden en begeleiders voor haar rekening. Ondertussen is Kari helemaal voor de Zorgtuin gaan werken en heeft haar functie in Nijmegen neer gelegd.


Kari is daarom eindverantwoordelijk voor het managen van de Zorgtuin. Een deel van de begeleiding wordt ook door Kari worden uitgevoerd.

Klik om te vergroten